Je kan mij inzetten bij het vervaardigen van ruimtelijke ontwerpvoorstellen (2D en 3D) en de uitvoering van het bouwproject of de begeleiding ervan, visualisaties van ideeën (schetsen), illustraties en storyboards voor infographics, commercials en reclamecampagnes. 
Na mijn studie aan de kunstacademie autonoom schilderen en tekenen (1982-1987) heb ik diverse horeca interieurs ontworpen en uitgevoerd. Verschillende facetten van schilderkunst zijn mijn bron van inspiratie. Ik ben van 2014 tot en met 2016 betrokken geweest bij de ontwikkeling en bouw van een indoor pretpark.
Vanuit mijn klassieke academie achtergrond en door de jaren heen heb ik vele skills verworven. Deze gebruik ik om tot een spannend concept te komen en uit te voeren. Ik maak graag wandschilderingen of sculpturen en verwerk ze als het kan in mijn ontwerpen. Ik vind het leuk om samen te werken met vakmensen zoals architecten, ontwerpers, uitvoerders, projectontwikkelaars en collega-kunstenaars. 
Sinds 2006 werk ik als visualizer met digitale media. Een visualisatie is een snelle, krachtige en kostenbesparende manier om ideeën over te brengen. Het voordeel van een visualisatie is dat het niet definitief hoeft te zijn maar een richting of sfeer aangeeft die nog makkelijk aangepast kan worden. Het maakt een lang verhaal kort.Back to Top